Monday, 6 June 2011

Aokigahara Tempat Popular Untuk Membunuh Diri

Aokigahara Tempat Popular Untuk Membunuh Diri
Aokigahara

Popular Places Aokigahara Suicide.الأماكن الشعبية الانتحار Aokigahara.Populaire plaatsen Aokigahara Suicide.Popular Places suicide Aokigahara.Beliebte Orte Aokigahara Suicide.인기 아오키가하라에서 자살 장소.Gewilde plekke Aokigahara Selfmoord.热门地点青木原自杀.Popular Lugar Aokigahara Pagpapakamatay.Địa điểm phổ biến tự sát Aokigahara.Популярні місця Аокігахара самогубств.Popular สถานที่ฆ่าตัวตาย Aokigahara.Località famose Suicide AokigaharaAokigahara, Juga dikenali sebagai Pohon Laut, 35 km2 hutan terletak di dasar barat laut Gunung Fuji di Jepun. Hutan ini terdiri daripada berbatu, gua ais, beberapa di antaranya destinasi pelancongan yang popular. Hutan, yang mempunyai hubungan sejarah dengan syaitan dalam mitologi Jepun, merupakan tempat yang popular untuk bunuh diri.Pada tahun 2002, 80  mayat dijumpai, walaupun banyak tanda dalam bahasa Inggeris dan Jepun, mendesak orang untuk mempertimbangkan kembali tindakan mereka.
Geography Aokigahara

Popular Places Aokigahara Suicide.الأماكن الشعبية الانتحار Aokigahara.Populaire plaatsen Aokigahara Suicide.Popular Places suicide Aokigahara.Beliebte Orte Aokigahara Suicide.인기 아오키가하라에서 자살 장소.Gewilde plekke Aokigahara Selfmoord.热门地点青木原自杀.Popular Lugar Aokigahara Pagpapakamatay.Địa điểm phổ biến tự sát Aokigahara.Популярні місця Аокігахара самогубств.Popular สถานที่ฆ่าตัวตาย Aokigahara.Località famose Suicide Aokigaharalantai hutan terutama terdiri daripada batu gunung berapi dan sukar untuk menembusinya dengan alat-alat tangan seperti spade. Ada juga pelbagai teknik semi-teratur digunakan untuk "memburu tubuh" dilakukan setiap tahun oleh sukarelawan tempatan, yang menunjukkan mereka mencari daerah dengan pita plastik. [2] pita plastik belum dieliminasi, sehingga banyak batu tandu pertama hutan, melewati jalan yang disahkan yang mengarah ke tempat-tempat wisata seperti Gua Ice dan Wind Cave. Setelah batu pertama Aokigahara ke Gunung Fuji, hutan dalam jauh lebih "murni", dengan tingalan sedikit atau tidak ada dan tanda-tanda yang jelas bahawa beberapa tinggalan manusia.

Pengunjung dan Membunuh diri

Popular Places Aokigahara Suicide.الأماكن الشعبية الانتحار Aokigahara.Populaire plaatsen Aokigahara Suicide.Popular Places suicide Aokigahara.Beliebte Orte Aokigahara Suicide.인기 아오키가하라에서 자살 장소.Gewilde plekke Aokigahara Selfmoord.热门地点青木原自杀.Popular Lugar Aokigahara Pagpapakamatay.Địa điểm phổ biến tự sát Aokigahara.Популярні місця Аокігахара самогубств.Popular สถานที่ฆ่าตัวตาย Aokigahara.Località famose Suicide AokigaharaHutan adalah tempat popular untuk bunuh diri, dilaporkan kedua di dunia yang paling banyak bunuh diri. lokasi popular selepas San Francisco Golden Gate Bridge sering dikaitkan dengan Popular 1960 novel ini bukan untuk Nami (波 の 塔) Dengan Seichō. Matsumotoyang berakhir dengan sepasang kekasih bunuh diri di hutan. Namun, sejarah bunuh diri di Aokigahara sebelum tarikh penerbitan novel ini, dan di mana ia telah lama dikaitkan dengan kematian: Ubasute diduga dipraktikkan di sana, abad ke-19, dan hutan yang dikatakan dihantui oleh hantu mereka dibiarkan mati.

Popular Places Aokigahara Suicide.الأماكن الشعبية الانتحار Aokigahara.Populaire plaatsen Aokigahara Suicide.Popular Places suicide Aokigahara.Beliebte Orte Aokigahara Suicide.인기 아오키가하라에서 자살 장소.Gewilde plekke Aokigahara Selfmoord.热门地点青木原自杀.Popular Lugar Aokigahara Pagpapakamatay.Địa điểm phổ biến tự sát Aokigahara.Популярні місця Аокігахара самогубств.Popular สถานที่ฆ่าตัวตาย Aokigahara.Località famose Suicide Aokigahara
Sejak tahun 1950-an, lebih dari 500 orang telah kehilangan nyawa mereka di hutan, sebahagian besar bunuh diri, dengan rata-rata sekitar 30 tahun.Pada tahun 2002, 78 mayat ditemui di hutan, menggantikan rekod dahulu daripada 73 pada tahun 1998.Pada tahun 2003 tingkat naik menjadi 100, dan dalam beberapa tahun terakhir pemerintah daerah telah berhenti menerbitkan nombor-nombor dalam usaha untuk mengecilkan persatuan dengan bunuh diri Aokigahara.

Popular Places Aokigahara Suicide.الأماكن الشعبية الانتحار Aokigahara.Populaire plaatsen Aokigahara Suicide.Popular Places suicide Aokigahara.Beliebte Orte Aokigahara Suicide.인기 아오키가하라에서 자살 장소.Gewilde plekke Aokigahara Selfmoord.热门地点青木原自杀.Popular Lugar Aokigahara Pagpapakamatay.Địa điểm phổ biến tự sát Aokigahara.Популярні місця Аокігахара самогубств.Popular สถานที่ฆ่าตัวตาย Aokigahara.Località famose Suicide AokigaharaTingginya tingkat bunuh diri telah menyebabkan pejabat untuk menempatkan tanda-tanda di hutan, dalam bahasa Bahasa Jepun dan Inggeris, mendesak mereka yang telah pergi sana untuk membunuh diri untuk mencari bantuan dan tidak membunuh diri mereka sendiri. Cari badan tahunan, yang terdiri daripada pasukan kecil polis, sukarelawan dan wartawan berkaitan, mulai tahun 1970.

Popular Places Aokigahara Suicide.الأماكن الشعبية الانتحار Aokigahara.Populaire plaatsen Aokigahara Suicide.Popular Places suicide Aokigahara.Beliebte Orte Aokigahara Suicide.인기 아오키가하라에서 자살 장소.Gewilde plekke Aokigahara Selfmoord.热门地点青木原自杀.Popular Lugar Aokigahara Pagpapakamatay.Địa điểm phổ biến tự sát Aokigahara.Популярні місця Аокігахара самогубств.Popular สถานที่ฆ่าตัวตาย Aokigahara.Località famose Suicide Aokigahara

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites